Tuotteet hakusanalla viking suola (5)

Erikoissuola siipikarjalle - 250 g:n pussi - Maustetut suolat

Erikoissuola siipikarjalle - 250 g:n pussi - Maustetut suolat

Sel Spécial Volaille Kuvaus: Lisää eksoottista ja herkullista makua linturuokiisi Sel Spécial Volaille -mausteellamme. Tämä ainutlaatuinen sekoitus yhdistää käsin kerätyn Île de Ré -karkeasuolan huolellisesti valittujen mausteiden ja yrttien kanssa, jotka korostavat reseptiesi makuja. Täydellinen kanan, kalkkunan, ankan ja monien muiden ruokien kanssa, se tarjoaa tasapainoisten ja herkullisten makujen räjähdyksen. Ainesosat: Karkeasuola Île de Ré (100% luonnollinen) Currya Syalottisipuleita Sipuleita Pakkaus: 250 g:n pussi Käyttömahdollisuudet: Maustaminen: Levitä suoraan linnulle kypsennyksen jälkeen viimeistelymakua varten. Marinoinnit: Sekoita suola pienen öljyn kanssa ja anna linnun marinoitua intensiivisemmän ja aromaattisemman maun saamiseksi. Viimeistely: Ripottele kevyesti ruokien päälle makujen korostamiseksi ja eksoottisen ja aromaattisen sävyn lisäämiseksi. Viite:SELVRACVOLAILLE250
ACTI'BOOST SUOLA - Jauhe

ACTI'BOOST SUOLA - Jauhe

Metarom-valikoima
valkoisen merkin aminohappojauheseos

valkoisen merkin aminohappojauheseos

Voimme luoda aminohapposeoksia, jotka voidaan sisällyttää ravintolisäkaavoihisi. Tuotamme seoksia, jotka vaihtelevat 25:stä 100 kg:aan.
HARMAA VIKINGISUOLA - MAUSTETTU SUOLA

HARMAA VIKINGISUOLA - MAUSTETTU SUOLA

Pohjoisesta tuleva voimakas maku.... Resepti, joka on peräisin sotaisalta kansalta suoraan Norjasta. Viikinkisuola lämmittää ruokiesi makua savuisten nuottien, pippurin potkun ja mausteisen curryn maun avulla. Sitä suositellaan keittoihin, pataruokiin ja kastikkeisiin yleisesti. Samanaikaisesti voimakas ja herkkä, sen maku sopii erinomaisesti perunoiden, riisin, munakokkelin ja tietenkin lohen kanssa. Munakkaassa tai juustosoufflén päällä se on ehdoton !! SKU:SGV250
AROME VANILLE NATUREL

AROME VANILLE NATUREL

Tarjoamme vaniljoita lukemattomilla sävyillä. Puumaiset, mausteiset, kermaiset nuotit ja monet muut profiilit uusien kulinaaristen horisonttien tutkimiseksi lisäämällä herkullinen ja lämmin vivahde.